Ei, mulla ei ole ongelmaa syömisen kanssa. Ongelmani on ruoka ja itsehillintä.

Näin unta aamulla. Siinä menin vaa'alle ja vaaka näytti 57,5kg. Ajattelin että ei voi olla totta. Menin uudestaan, näytti 54,5. Eihän se nyt voi olla noin vähän. Vielä kerran. 58kg. EI! Taas. 60kg. Vitun läski.... Unessa otin myös laihdutuspillereitä. Näin kun ne menivät vatsaani ja siskoni otti ne pois vatsastani ja heitti vieressäni olevaan tumman siniseen suht isoon ämpäriin. "Eijei, hei mitä sä teet? Noi toimii niiden kuuluu olla mun vatsassa!" Sisko mutis jotain käsittämätöntä ja sitten taisin herätä. En oo ihan varma tästä. Tuntuu että jotain puuttuu tosta unesta. Oh well.

Jospa sanon vaan että viime viikko ja viime päivät ei tosiaan oo ollu parasta aikaa. Aamulla paino oli kuitenkin 55,7kg taas. Eli ei dramaattisia nousuja. Tänään syöty 4 perunaa ja noin desi kalaa. Lohta tarkalleen ottaen. Lenkilläkin oon käyny viikon aikana tasan kerran tai kaks. Laiskuutta, eikö?

Oon miettinyt aika paljon muuttamista. Haluisin muuttaa Kuopioon mutta en tiedä miten pärjäisin. Vähän pelottaa kyllä ajatus siitä. Ihan sen takia että en tiedä miten pärjäisin, ei oo töitä eikä opiskelupaikkaa sieltä ja asuntoja on hankala saada jos ei ole töitä. Saas nähä miten käy.

Oksettaa.

Byeh for now->