Nesteitä lähtenyt kehosta. Paino näyttää siks laskeneen vaikka ei tosiaankaan ole rasvaa lähteny. Oh well. Fight goes on.

Syöty; täytetty paprika(sisällä risottoa, päällä juustoa..) + about 2-3dl paprikoiden sisälle tullutta risottoa. Pari siivua juustoa.

Eli syömisten kannalta ihan ok päivä. Liikuntaa tähän asti; about tunnin kävely/juoksulenkki.
Juoksemisesta muuten. En voi juosta pitkään koska alavatsan vasemmalle puolelle tulee pistävää kipua. Lääkärissä pitäiskö käydä? MIetintä tuosta jatkuu.

I can't sleep until it's day. I fall asleep at 9-13... And it just sucks, I wake up at 6pm and the whole day has been wasted. So much I would like to do during the day. Mutta en voi valvoa yötä kokonaan koska tulee nälkä ja väsyneenä ei jaksa taistella syömistä vastaan. "Otatsä pizzaa vai teenkö ihan kunnon ruokaa?" *pää huutaa; remember what you want the most, remember what you want to and what you don't want to be!* Suusta tulee kuitenkin; "iha sama, mul on kyl aika nälkä." "no mä teen tän pizzan sit sulle vaikka kun *** syö muuta." "okayy". *päässä; voi vitun läski... Päivä vaan huononee sulla nyt sitten. Idiootti.* Eäää. Tupakanpolton lopetuskaan ei onnistunu. Haluun kyllä oikeesti lopettaa mutta aina tulee tilanteita joissa ei vaan voi sanoo ei. Tai voi, mutta on awkward silence. Tai sitten rupeen tupakan tilalla syömään. Että näin.

Juotu tänään; vettä, kahvia, jtn random kahvikermälikööriä(omnomn, kaloreista ei tietoa). Että näin.

Olis voinu mennä huonomminkin. En syönyt jäätelöä. En ottanu porkkanaleivoksia. En syönyt suklaata tai lakuja. En syönyt herkkuja. Yay for me for that.

Asiasta kukkaruukkuun, kirjotustyylini on aika. Jännää. Välillä kirjakieltä, välillä englantia ja välillä stadin suomea. Pfft. Anteeksi siitä./kumarrus.

Tämä läski lähtee nyt nukkumaan. Toivottavasti.

Byeh.